Πρόχειρος Διαγωνισμός για την πρόσληψη οριζόντιου επιστημονικού συμβούλου υποστήριξης για την παρακολούθηση της υλοποίησης της Πράξης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών (ΚΕΝΑΚ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αρ. Διακήρυξης 22809/15-4-2013

 

Ο Δήμος Πέλλας

Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά προσφορά, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80, για την πρόσληψη «Οριζόντιου επιστημονικού συμβούλου υποστήριξης για την παρακολούθηση της υλοποίησης της Πράξης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών (ΚΕΝΑΚ)», το οποίο αποτελεί Υποέργο της Πράξης: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – MIS 373678» προϋπολογισμού ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ (38.500,00€) (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), το οποίο είναι και το ανώτατο όριο για την υποβολή προσφορών που θα βαρύνει τον Κ.Α02.30.6162.011 προϋπολογισμού έτους 2013.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου κατά 30% και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα 2007-2013» κατά 70%.

Το ανωτέρω έργο έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας «04 – Ψηφιακή σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην ΠΚΜ" του Ε.Π. "Μακεδονία – Θράκη» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» συγχρηματοδοτείται κατά 70% από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 και κατά 30% από ιδίους πόρους.

Η Σύμβαση λήγει με την ολοκλήρωση της Πράξης «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ», δηλ. με την έκδοση της απόφασης οριστικής ολοκλήρωσης της Πράξης από την ΕΥΣΕΔ/ΕΝΚΑ. Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της Πράξης είναι η 31/12/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι οφείλουν να καταθέσουν την προσφορά τους ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού, του Δήμου Πέλλας, στη διεύθυνση Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης, Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά, την 10/5/2013, ημέρα Παρασκευή ώρα έναρξης υποβολής την 10:00 π.μ. και ώρα λήξη υποβολής την 11:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ενδιαφερόμενος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή ένωση/κοινοπραξία αυτών που ασκούν συναφείς υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών.

Κάθε προσφορά αυτών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού να συνοδεύεται από Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής, της οποίας το ποσό θα πρέπει να καλύπτει σε ευρώ ποσοστό 5% της προϋπολογισθείσας αξίας μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (δηλ. το ύψος της εγγυητικής συμμετοχής είναι ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ ΕΥΡΩ (1.566,00 €).

Το κόστος των δημοσιεύσεων της Περίληψης της Διακήρυξης θα  καταβληθεί από την αναθέτουσα αρχή και θα παρακρατηθεί από την αμοιβή του παρόχου υπηρεσιών κατά την πρώτη πληρωμή του από την αναθέτουσα αρχή, εφόσον ανακηρυχθεί ανάδοχος.

Αντίτυπο λεπτομερούς  διακήρυξης και λοιπών πληροφοριακών στοιχείων του διαγωνισμού διατίθενται από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πέλλας, στη διεύθυνση Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης, Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά, (αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία κ. Μπαντούλα, τηλ.: 2382 350814  Φαξ: 23820 29033) και από τη Γραμματεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας (www.dimospellas.gr) θα αναρτηθεί η διακήρυξη και ο σχετικός φάκελος του διαγωνισμού.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται σε 90 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας του διαγωνισμού.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΡΗΓΟΡIOΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

  • Κατεβάστε το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ - ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, τη ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ και την ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ κάνοντας κλικ εδώ >>
  • Κατεβάστε τις Διευκρινήσεις (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) κάνοντας κλικ εδώ >>
Διαβάστηκε 5049 φορές