Δράση 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών - "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΕΛΑ"

Στο πλαίσιο του προγράμματος URBACT του Δήμου Πέλλας για την αστική ασφάλεια σε συνεργασία με το 3ο ΓΕΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΕΛΑ» η εθελοντική ομάδα μαθητών υπό την εποπτεία των υπεύθυνων καθηγητών (Λάζου Γ. - Καψάλη Π.  - Κουρουτζίδη Ν.  - Τσακίρη Μ.) εκπόνησαν τις ακόλουθες εργασίες:

1. Ενημερωτική - προωθητική αφίσα με πίνακες ζωγραφικής μαθητών με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας καθώς και την ενθάρρυνση των εμπλεκόμενων φορέων στο να προσεγγίσουν το θέμα της αστικής ασφάλειας.

2. Δημιουργία τεσσάρων (4) PowerPoints.
   α. Mε έργα ζωγραφικής μαθητών και σχόλια σχετικά με θέματα της αστικής ασφάλειας.
   β. Mε φωτογραφίες της πόλης των Γιαννιτσών. Σκοπός των μαθητών είναι η επισήμανση λαθών στο αστικό περιβάλλον σε σχέση με την αρμόζουσα αστική ασφάλεια των πολιτών.
   γ. Συνέντευξη με τον Διοικητή Τροχαίας Γιαννιτσών, κ. Πλούγαρλη Βασίλειο, με θέμα την ευρύτερη αστική ασφάλεια των πολιτών.
   δ. Συνέντευξη με τον πυρονόμο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, κ.Κυριακίδη Ανέστη, με θέμα την πυρασφάλεια και την διαχείριση περιστατικών.

3. Video σχετικό με την φιλοζωία και το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στην πόλη μας. Το video επιμελήθηκε η κ. Ευσταθίου σε συνεργασία με τους εθελοντές μαθητές.   

 

 

 

 


 


Διαβάστηκε 673 φορές