Τέλος για την 3η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας

Έσβησαν και τα τελευταία φώτα της 3ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας, της Παραμυθούπολης της Αγάπης.
Για 23 μέρες φώτισε τον πεζόδρομο Γιαννιτσών και λάμπρυνε τις ημέρες των Χριστουγέννων με χορευτικά, μουσικά και θεατρικά δρώμενα.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πάνω από 500 εθελοντές, καλλιτέχνες, χορωδοί, χορευτές, σύλλογοι, σχολεία και εθελοντικές ομάδες κοινωνικής προσφοράς.

2.500 μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου Πέλλας, αλλά και όμορων Δήμων όπως της Παιονίας και της Αλμωπίας επισκέφθηκαν το Ζαχαρόσπιτο, το σπιτάκι του Άι Βασίλη και περιηγήθηκαν στους χώρους της Παραμυθούπολης.
Επισκέπτες από όλο τον Νομό Πέλλας , καθώς και από την Ημαθία, το Κιλκίς , την Κατερίνη και κυρίως τη Θεσσαλονίκη, κατέκλισαν τον πεζόδρομο Γιαννιτσών, απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τη διασκέδαση των παιδιών στο παγοδρόμιο, στο καρουζέλ, στις νερόμπαλες, στα φουσκωτά και στο τρενάκι.
Στο σπιτάκι της Αγάπης, ιδιώτες, σύλλογοι, σχολεία και εθελοντικές ομάδες συγκέντρωσαν ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και δώρα, προσφέροντας χαμόγελο σε πολλούς συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους εθελοντές ,τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς του Δήμου καθώς και  τους χορηγούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση της 3ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας.
Σας ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού στην  4η Παραμυθούπολη! 

Διαβάστηκε 4482 φορές