Εγκαίνια αποχετευτικού δικτύου Καρυώτισσας

Πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια του αποχετευτικού δικτύου Καρυώτισσας, έργο ύψους 1.350.147 Ευρώ.

Πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια του αποχετευτικού δικτύου Καρυώτισσας, έργο ύψους 1.350.147 Ευρώ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Μιχάλης Παναγιωτίδης , ο  Αντιδήμαρχος Πέλλας  Νικόλαος Σαμόπουλος καθώς και δημότες της περιοχής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Μιχάλης Παναγιωτίδης , ο  Αντιδήμαρχος Πέλλας  Νικόλαος Σαμόπουλος καθώς και δημότες της περιοχής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Μιχάλης Παναγιωτίδης , ο  Αντιδήμαρχος Πέλλας  Νικόλαος Σαμόπουλος καθώς και δημότες της περιοχής.

Το έργο που τίθεται άμεσα σε λειτουργία δίνει ένα οριστικό τέλος στην έλλειψη βασικών δομών που απουσίαζαν δεκαετίες τώρα από τις δημοτικές κοινότητες και βάζει τέλος στην ταλαιπωρία και στο υψηλό κόστος υπηρεσιών που επιβάρυνε τη ζωή των κατοίκων.
« Είχαμε ανυπέρβλητα προβλήματα κυρίως οικονομικά να αντιπαλέψουμε. Δεν μείναμε μόνο εκεί .Με υπευθυνότητα και προγραμματισμό  κινηθήκαμε ταχύτατα για να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο πόρο, κάθε προσφερόμενη ευκαιρία κυρίως μέσω του ΕΣΠΑ. Το έργο που σήμερα εγκαινιάζουμε είναι μία από τις πολλές αποδείξεις πως πετύχαμε τους στόχους μας.

Καταφέραμε σε εξαιρετικά αρνητικό οικονομικό περιβάλλον να είμαστε στις πρώτες θέσεις των Δήμων που ενέταξαν και υλοποιούν έργα. Κάποιοι στοιχημάτιζαν και εύχονταν να αποτύχουμε. Όμως για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν.

Εμείς υλοποιούμε  έργα που δίνουν λύση στην καθημερινότητα του δημότη εξασφαλίζοντάς την  ποιότητα ζωής που δικαιούται.
Τα καταφέραμε!

Όσοι αρνούνται να το παραδεχτούν είτε έχουν πλήρη άγνοια της πραγματικότητας είτε εσκεμμένα την παραποιούν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους για την νέα θητεία.

Με συνεργασία, συνεννόηση ,σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπηρετούμε και θα υπηρετούμε τους Δημότες μας.

Προχωράμε στο δρόμο της ευθύνης και της προσφοράς. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε. Ξέρουμε να πετυχαίνουμε»  δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 5058 φορές