Λύση στο πρόβλημα της στέγης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και της εταιρίας Ι. Ανδρονικίδης & ΣΙΑ.Ο.Ε. για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση Ξύλινης Στέγης & Κεραμοσκεπής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών».

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 151.716,37 ευρώ και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το έργο περιλαμβάνει την αποξήλωση της υφιστάμενης ξύλινης στέγης και την αντικατάστασή της από νέα μεταλλική στέγη, η οποία θα στηρίζεται στην περιμετρική τοιχοποιία του σχολείου, με εφαρμογή ψευδοροφής και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Πέλλας.

"Υπογράψαμε την σύμβαση για την εκτέλεση ενός πολύ σημαντικού έργου καθώς η στέγη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών έχριζε άμεσης αντικατάστασης και δημιουργούσε προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα αξιολογούμε προβλήματα και παρεμβαίνουμε με έργα συντήρησης σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πέλλας. Παράλληλα στις προτεραιότητες μας είναι η τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των σχολείων και η πολεοδομική νομιμοποίηση των κτιρίων" σημείωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 4380 φορές