Σύσκεψη με Διευθυντικά Στελέχη της Eurobank

Ύστερα από τη διερευνητική συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος με υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας Eurobank, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου διευρυμένη σύσκεψη στο δημαρχείο στην Κρύα Βρύση.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν από την πλευρά της τράπεζας οι κ.κ. Φ. Μπακογιάννης, Φ.Τσούρμας, και Ι. Βασιλειάδης και από την πλευρά του δήμου, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας κ. Κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Δ. Παρασκευόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Π. Σεραΐδης, Κ. Δεληγιαννίδης, Κ. Μπαλτζίδης, οι πρόεδροι των δύο ΤΟΕΒ της περιοχής κ. Α. Κελεσίδης και κ. Θ. Σιδηρόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της πόλης κ. Λ.Αμιτζόγλου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η προοπτική ίδρυσης υποκαταστήματος στην πόλη της Κρύας Βρύσης, μετά και την απομάκρυνση της τράπεζας Πειραιώς. Ο δήμαρχος εξέθεσε αναλυτικά τους λόγους που καθιστούν απαραίτητη τη λειτουργία ενός τουλάχιστον υποκαταστήματος τράπεζας στην περιοχή. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της τράπεζας έδειξαν διάθεση να καλύψουν τις τραπεζικές ανάγκες της περιοχής, με πρώτο βήμα την ενίσχυση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ανήκει στον όμιλο Eurobank. Συγκεκριμένα, δεσμεύθηκαν ότι μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το κατάστημα θα ενισχυθεί με ένα επιπλέον άτομο, το οποίο θα εξυπηρετεί καθημερινά και θα υποστηρίζει τους δημότες σε θέματα τραπεζικών συναλλαγών. Επιπλέον, θα υπάρχει σύμβουλος επιχειρήσεων για αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής. Επίσης, θα εγκατασταθεί άμεσα κέντρο αυτόματων συναλλαγών για πληρωμές, καταθέσεις, εξοφλήσεις λογαριασμών κ.α..

Τις επόμενες ημέρες στελέχη της τράπεζας θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές συναντήσεις με αγροτικούς και επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 1569 φορές