Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Δήμαρχο Πέλλας

Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Πέλλας  επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας και Διοικητής του τμήματος τροχαίας Έδεσσας κ. Κων/νος Χριστοδούλου, ο Διοικητής του  τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών κ. Βασίλειος Πλούγαρλης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Απόστολος Φάκκας,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Πέλλας κ. Ιωάννης Κατσικάς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Τζοβελέκης.

IMG 0665

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν το δήμαρχο για τη δράση και τις πρωτοβουλίες της Ένωσης και να ζητήσουν τη συνεργασία του για το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο – Φιλική Συνάντηση του Ελληνικού Τμήματος που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Πέλλα.

Ο Δήμαρχος τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Πέλλας θα στηρίξει έμπρακτα τη μελλοντική τους εκδήλωση αλλά και κάθε δράση ανάδειξης των αρχών και αξιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, όπως είναι η αγάπη, η φιλία και η αλληλεγγύη.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 484 φορές