Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 28-9-2022

Σας καλούμε σε τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη  συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στις 28-9-2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄για να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  Η.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του  ν.3852/2010 και τις όμοιες του άρθρου 78 του ν. 4954/2022

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Καθορισμός των όρων χρήσης του πρώην Νοσοκομείου Γιαννιτσών (οικία Εμίν Μπέη).
2) Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου: Οριζόντια σήμανση οδικού δικτύου Δήμου Πέλλας 2020.
3) Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: Επισκευή φράγματος Αθύρων, πρ/σμού: 40.505,03€ , Α.Μ. 34/2019.
4) Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: Επισκευή της επιφανειακής στιβάδας (Rettoping) υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας, Α.Μ. 43/2018.
5) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
6) Έγκριση σύναψης δανείου για την "Προμήθεια και Εγκατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων LED για την Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημοτικό Φωτισμό Δήμου Πέλλας" μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ( Τ.Π.Δ.) καθώς και την έγκριση των γενικών όρων και εξασφαλίσεων.
7) Έγκριση της με αριθμ. 212/2022 απόφαση της Ο.Ε που αφορά την υποβολή κατάστασης υλοποίησης Α΄ τριμήνου οικ. έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
8) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων
9) Έγκριση αποζημίωσης λόγω πράξης εφαρμογής
10) Έγκριση για σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την υλοποίηση μέρους του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» Α.Π.4: Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα.
11) Παραχώρηση οδών και κοινοχρήστων δημοτικών χώρων στην Οργανωτική Επιτροπή του "Δρόμου Θυσίας 2022" για την διεξαγωγή αγώνων.
12) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικών γηπέδων σε αθλητικούς συλλόγους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
13) Λύση μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Οικολογικού Πάρκου Κρύας Βρύσης.
14) Διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.
15) Κοπή δένδρων.

Εισηγητής του 1ου και από το 5ο μέχρι και το 13ο θέμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος.
Εισηγητής του 2ου,3ου και 4ου θέματος η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου
Εισηγητής του 14ου και 15ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος.

2. Η δια ζώσης συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και σ’ αυτήν μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης αντίστοιχα.
3.Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος e:presence.gov.gr που έθεσε στη διάθεση των Δήμων η ΚΕΔΕ
4.Η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με πλήρη χαρακτηριστικά (εικόνα και ήχο) μπορεί να γίνει με τις παρακάτω συσκευές:
α) Σταθερό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Η/Υ) ( Desktop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα.
β) Φορητό Η/Υ (Laptop), συνδέοντας ακουστικά, μικρόφωνο και κάμερα ή με χρήση ενσωματωμένων, αν διατίθενται στη συσκευή σας.
γ) Android Tablet ή Apple Ipad
δ) Android Smartphone ή Apple Iphone.
5.Βασική προϋπόθεση για τη χρήση των παραπάνω συσκευών είναι η ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, στο χώρο από τον οποίο θα γίνει η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.
6.Αν δεν διατίθεται συσκευή ή δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο , η συμμετοχή είναι εφικτή μέσω σταθερού τηλεφώνου, καλώντας σε αριθμό που θα υποδειχθεί από το Δήμο μας.
7. Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στην αναφερόμενη συνεδρίαση, μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να απευθύνονται είτε με την αποστολή ηλεκτρονικής επιστολής (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. είτε με κλήση στον αριθμό τηλεφώνου 2382350808, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστηκε 774 φορές