Διακήρυξη πρόχειρου πρόχειρου διαγωνισμού για την ασφάλιση οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Πέλλας έτους 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αρ. Πρωτ. : 29275/14-05-2012

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Πέλλας

διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ασφάλιση των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου Πέλλας για το έτος 2012 με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Πέλλας, τα οποία αναγράφονται στην υπ΄ αριθ. 02/2012 μελέτη του Τμήματος Κίνησης, Συντήρησης, Οχημάτων-Μηχανημάτων, Ηλεκτρισμού & Καυσίμων Δήμου Πέλλας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 24.942,00 € και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Τρίτη 22 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες και τα ασφαλιστικά πρακτορεία που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα δια των νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, οι οποίοι θα υποβάλλουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά εκπροσώπησης.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στο ποσό των 1.247,10 € (ποσοστό 5% επί της συνολικής αξίας του ενδεικτικού προϋπολογισμού της υπ΄αριθ. 02/2012 μελέτης της προμήθειας) και εκδίδεται από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα ή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Πέλλας (πληρ.: Σπουρτούδη Ιωάννα τηλ. : 23823-50851).

Ο Δήμαρχος Πέλλας

Γρηγόρης Στάμκος

Διαβάστηκε 5369 φορές