Διαγωνισμός για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού διαγωνισμού καυσίμων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ        
Γιαννιτσά, 3 Ιουλίου 2012
Aριθ. Πρωτ. :  352
Αριθμός Μελέτης 1/2012


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας σχολικού έτους 2012-2013

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

διακηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας για το σχολικό έτος 2012-2013, με κριτήριο κατακύρωσης
το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη μέση τιμή λιανικής πώλησης  κατά την ημέρα παράδοσης χωρίς Φ.Π.Α., όπως αυτές διαμορφώνονται κάθε φορά από τη Δ/νση Εμπορίου Ν. Πέλλας.
      Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 368.999,61 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους.
      Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη αποδοχής προσφορών) στα Γιαννιτσά, στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών.
      Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5% επί της συνολικής αξίας, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α., του ενδεικτικού προϋπολογισμού και εκδίδεται από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα ή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
      Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά για το σύνολο των ειδών μίας ή και περισσότερων δημοτικών ενοτήτων (ομάδων).
      Η διακήρυξη του διαγωνισμού έχει αποσταλεί στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 2/7/2012 (αριθμός εσωτερικής αναφοράς 2012-091011).  
      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο Σχολικής Επιτροπής  του Δήμου Πέλλας (τηλ. : 23823-50855,   Καλομενίδου Αθηνά,   e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.


                                                                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                                 
                                                                                                  ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΗΛΙΑΝΑ

Διαβάστηκε 4554 φορές