Διακήρυξη διαγωνισμού για προμήθεια αδρανών υλικών

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (3Α, Σκύρα, μπαζοχάλικο) για τη συντήρηση  των έργων οδοποιίας του Δήμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
 
Αριθμ. Πρωτ.: 26454
 

Έργο: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (3Α, Σκύρα, μπαζοχάλικο) για τη συντήρηση  των έργων οδοποιίας του Δήμου
 
Ενδ. Προϋπολογισμός: 52.708,63 €       
 
    
ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
 
Ο Δήμαρχος Πέλλας
Δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι  ό τ ι :
 
Την  28η του μηνός  Μαΐου  του έτους 2013  ημέρα  Τρίτη  και  ώρα  11:00  π.μ.  στο  Δημαρχείο  στα Γιαννιτσά, θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές με συμπλήρωση τιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με το σχέδιο της υπηρεσίας για την  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (3Α,  Σκύρα,  μπαζοχάλικο)  για  τη  συντήρηση  των
έργων οδοποιίας του Δήμου» ενδεικτικού  προϋπολογισμού  δαπάνης  52.708,63 ΕΥΡΩ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.  
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η δημοπρασία καταστεί άγονη , επανάληψη της θα διενεργηθεί την 30-5-2013, ημέρα  Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.
 
Η  διενέργεια  του  διαγωνισμού  θα  γίνει  σύμφωνα  με τις  διατάξεις  της Υ.Α. 11389/93 «Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών Ο.Τ.Α.», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και το Ν.3463/06 «Δημοτικός και κοινοτικός κώδικας»    
 
Στο  διαγωνισμό γίνονται δεκτά όλα τα φυσικά και νομικά  πρόσωπα, συνεταιρισμοί σχετικοί με το αντικείμενο του διαγωνισμού καθώς και  ενώσεις  προμηθευτών.
     
Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται ίση με  2.142,62 ΕΥΡΩ  με εγγυητική επιστολή Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή αναγνωρισμένης τράπεζας ή ΤΣΜΕΔΕ.
 
Λεπτομερής διακήρυξη, τιμολόγιο μελέτης, προϋπολογισμός μελέτης, τιμολόγιο προσφοράς, προϋπολογισμός προσφοράς και λοιπά σχετικά στοιχεία βρίσκονται στον 2ο  όροφο στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πέλλας και χορηγούνται στους ενδιαφερόμενους εφόσον ζητηθούν τουλάχιστον δύο εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα υποβολής των προσφορών  (χωρίς  να προσμετράται η ημέρα  του  διαγωνισμού). Επίσης, υπάρχουν και σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστοχώρο του Δήμου.
Τηλ. για πληροφορίες 23823 50842 (Αρμόδιος υπάλληλος  κ. Σπαθάς Νίκος)
 
Γιαννιτσά, 7-5-2013


                                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ



                                                                         ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Διαβάστηκε 5304 φορές