Ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Γιαννιτσά, 26 Μαρτίου 2014
Aριθ. Πρωτ.: 16288


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας έτους 2014

Ο Δήμαρχος Πέλλας

διακηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας έτους 2014, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. συνολικά για όλα τα είδη και τις ποσότητες της προμήθειας, όπως περιγράφονται αναλυτικά στην αριθ. 5/2014 μελέτη της προμήθειας.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 147.432,57 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί από ανταποδοτικά έσοδα του Δήμου Πέλλας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα Γιαννιτσά, στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στο ποσό των 7.371,63 € και εκδίδεται υπέρ του Δήμου Πέλλας από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλοι οι αναγνωρισμένοι προμηθευτές, νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί καθώς και ενώσεις προμηθευτών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο αντικείμενο της προμήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Πέλλας (Πληροφ.: Μήντος Χρήστος, τηλ.: 23823-50833, fax: 23820-25240, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας (http://www.giannitsa.gr).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 4193 φορές