Επαναληπτικός ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων και ειδών καθαριότητας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ          
Γιαννιτσά  24-9- 2014
Aριθ. Πρωτ. :  52229

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ανοικτού διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων, γάλακτος υπαλλήλων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας και των Νομικών Προσώπων Δήμου Πέλλας από 01-09-2014 έως 30-06-2015.
(επαναληπτικός  διαγωνισμός– ορθή επανάληψη)

Ο Δήμαρχος Πέλλας

διακηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια τροφίμων, γάλακτος υπαλλήλων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής για τις ανάγκες του Δήμου Πέλλας και των Νομικών Προσώπων Δήμου Πέλλας από 01-09-2014 έως 30-06-2015 με κριτήριο κατακύρωσης:
α) για τα ελαιόλαδα, είδη οπωροπωλείου και είδη κρεοπωλείου το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη μέση τιμή λιανικής πώλησης για κάθε είδος από τα ανωτέρω κατά την ημέρα παράδοσης χωρίς Φ.Π.Α., όπως αυτές διαμορφώνονται κάθε φορά από την υπηρεσία της Δ/νσης Εμπορίου Ν. Πέλλας,
β) για τα υπόλοιπα είδη παντοπωλείου, είδη αρτοποιείου, είδη καθαριότητας και υγιεινής και γάλα υπαλλήλων τη χαμηλότερη τιμή μονάδος σε ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. στο σύνολο κάθε είδους, όπως αναγράφονται αναλυτικά στην υπ΄αριθ. 13/2014 μελέτη της  προμήθειας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 274.115,98 € και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πέλλας, ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών διενέργειας διαγωνισμού.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης ή μη επαρκούς προσέλευσης ενδιαφερομένων κατά την κρίση της επιτροπής, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 με ώρα λήξης υποβολής προσφορών την 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πέλλας, με τους ίδιους όρους της διακήρυξης.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλοι οι αναγνωρισμένοι προμηθευτές, ενώσεις προμηθευτών, νομικά πρόσωπα καθώς και συνεταιρισμοί που δραστηριοποιούνται νόμιμα με το αντικείμενο της προμήθειας.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της συνολικής αξίας, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., του ενδεικτικού προϋπολογισμού της ομάδας ή των ομάδων της μελέτης της προμήθειας για τις οποίες θα υποβάλουν προσφορά οι προμηθευτές και εκδίδεται από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα ή το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η διακήρυξη του διαγωνισμού υποβλήθηκε ηλεκτρονικά στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (αριθμός εσωτερικής αναφοράς 2014-154788).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Πέλλας (πληρ.: Σπουρτούδη Ιωάννα τηλ. : 23823-50851).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Διαβάστηκε 3139 φορές