Νέα οικολογική δράση του Δήμου Πέλλας

“NOKAKA”- Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στον πεζόδρομο

Μια νέα δράση παρουσιάζει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Πέλλας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. μπροστά στον χώρο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Πρόκειται για μία ευχάριστη εκδήλωση παρουσίασης ενός καινοτόμου οικολογικού συστήματος περισυλλογής των περιττωμάτων των ζώων συντροφιάς. Με το "ΝΟΚΑΚΑ" μαζεύουμε ΑΝΕΠΑΦΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας μειώνοντας τη χρήση της πλαστικής σακούλας ενώ συγχρόνως, διατηρούμε τον περιβάλλοντα χώρο καθαρό.

Θα τοποθετηθούν σε 20 κεντρικά σημεία του Δήμου χάρτινα φαρασάκια/σκουπάκια μιας χρήσης (ελληνική πατέντα) και ο Δήμος Πέλλας τα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους ιδιοκτήτες/κηδεμόνες των τετράποδων φίλων μας.

Πιστεύουμε στην συνεργασία των δημοτών μας με τον Δήμο Πέλλας και αναμένουμε τη θετική ανταπόκρισή σας, για ένα ακόμη πιο καθαρό περιβάλλον. Διότι οι γειτονιές, τα πάρκα και οι πλατείες ανήκουν σε όλους μας και τα θέλουμε καθαρά.

Κατά την εκδήλωση τα παιδιά θα ζωγραφίσουν και θα ευαισθητοποιηθούν για ζητήματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας αλλά και το περιβάλλον. Επίσης θα δοθούν ενημερωτικά φυλλάδια και δώρα!

Σας περιμένουμε!!!

nokaka

Διαβάστηκε 626 φορές